null

ROBERT VOGELPOEL

Robert is geboren als ondernemer en sinds 1998 directeur van Vogelpoel ICT Services. Verkopen is zijn sterkste kracht en heeft als ICT adviseur inzicht in al uw bedrijfsprocessen. Van klantenteller tot server, Robert duikt er in en laat pas los als het werkt.

null

CORA VOGELPOEL

Vanaf de administratie afdeling houdt Cora overzicht op alle debiteuren en crediteuren. Cora is al vanaf het begin betrokken bij Vogelpoel ICT Services en kent al onze klanten door en door.

null

MAAIKE VOGELPOEL

Maaike is sinds 2013 werkzaam bij Vogelpoel ICT Services op de afdelingen VOIP en Creatief. Is dé persoon voor installatie en configuratie van VOIP centrales. Maar is daarnaast ook het aanspreekpunt voor het maken van websites en ontwerpen van huisstijl en drukwerk.

null

MIKE HORTULANUS

Mike is begin 2016 begonnen bij Vogelpoel ICT Services. Eerst extern ingehuurd, maar werd al snel in dienst genomen. Heeft zich bewezen als een allround technische medewerker. Mike is iemand met veel geduld en is zeer klantgericht. Heeft u een probleem of een lastige vraag: Mike helpt u graag op weg.

null

MARLON VAN LEEUWAARDE

Extern medewerker die binnen de muren van Vogelpoel ICT Services zich richt op het bouwen van websites. Naast de technische kant van websites, is Marlon ook zeer gedreven in het support geven op ICT problemen. Marlon is ooit begonnen als stagiair dus kent Vogelpoel ICT Services en zijn klanten door en door.