VEILIGHEID

Sinds de AVG Wet die eind mei 2018 in werking is gesteld zijn websites verplicht te voldoen aan bepaalde veiligheidseisen. Verwerk je persoonsgegevens, dan ben je zelfs verplicht een SSL Certificaat op je website te plaatsen. Doe je dit niet, dan riskeer je een hoge boete.

Door middel van een SSL (Secure Socket Layer) zorg je ervoor dat data wordt versleuteld en deze dus niet kan worden “afgeluisterd”.

Wanneer verwerk je persoonsgegevens?

Heb je een contactformulier op je website? Dan ben je al verplicht je website te beveiligen met een SSL certificaat. Zorg er ook voor dat je geen extra informatie vraagt met het contactformulier als dit niet nodig is.

Geen persoonsgegevens maar wel een SSL Certificaat?

Wij raden elke website houder aan een SSL Certificaat te laten installeren op zijn website. Je laat de bezoeker zien dat je een goede en veilige website biedt. Daarnaast beloont Google websites door deze hoger in de ranking van de zoekresultaten te laten komen. Elke website wil toch hoger in Google komen?

Wat krijg ik dan?

Wij installeren het certificaat op uw website en deze wordt automatisch verlengd.
U heeft een beveiligde website en kan veilig uw online verkopen of contactformulieren verwerken.

Let wel op, u bent zelf wel verantwoordelijk voor de gegevens die u verzameld. Zorg er dus voor dat die op de juiste manier worden gebruikt en indien nodig weer worden verwijderd.

Vraag nu uw certificaat aan!